Natur- och fågelresor

Natur- och fågelresor

Hit planerar vi preliminärt att resa under 2020. Presentationer av resorna håller på att utarbetas. I caPriset INGÅR Adimus anmälningsavgift, däremot inte flyg (tåg).

Bokningen blir bindande först när anmälningsavgiften betalats.

Visum behövs till Ryska Federationen.

Vi säljer inte paketresor utan samlar hugade medresenärer som vill resa tillsammans med oss. Du reser på eget ansvar och ingår själv alla avtal med lokala researrangörer, hotell, matställen, transportörer, etc. Vi förser dig med den information och support du behöver för att detta ska fungera smidigt - och en representant för Adimus Natur är ju en av deltagarna på resan. Framför allt blir resan avsevärt billigare och mer flexibel genom att antalet mellanhänder minimeras. Den blir också mer lärorik och minnesvärd - nästa gång kan deltagarna kanske göra en liknande resa helt i egen regi!

Så här går det till att resa:


1. Registrera dig i Adimus reseklubb. Kostnadsfritt och obundet.

2. Studera reseprogrammet och boka deltagande på önskad resa. Invänta konfirmation av bokningen.

3. Betala anmälningsavgiften. Då är du bl.a. garanterad plats hos t.ex. den förvalda researrangören eller boendet. Ett informationspaket skickas till dig.

4. Skaffa eventuellt visum och övriga nödvändiga tillstånd för t.ex. planerade besök i naturreservat, gränszoner, etc. Vi bistår med information och support.

5. Konfirmera din plats hos den lokala researrangören och/eller hotellet. Researrangörer vill ibland ha en förskottsinbetalning på ca 10% av totalpriset. Vi bistår med information och support.

6. Köp dina flygbiljetter. Till en del resmål kan du ta tåget istället - billigare men tidskrävande. Vi bistår med information och support.

7. Vi ses där på avtalad tid!