Utlandsresor

UTLANDSRESOR


Adimus Natur rekryterar deltagarna och tar upp en bokningsavgift (f.n. 1000kr) för de resor och expeditioner vi promoverar. Vi förmedlar förberedande information från researrangören, till vilken du betalar ett förskott i samband med bokningen och närmare utresan, erlägger full betalning.

Om researrangören måste ställa in, får du återbetalning eller tillgodohavande av ovannämda utlägg.

Om du som deltagare får förhinder behöver du en egen försäkring för att få ersättning för det du redan betalat till researrangören. Bokningsavgiften (Adimus) återbetalas inte.


Flygbiljetter ordnar du själv, vi bistår med information. Det finns alltid viss risk för brist på lämpliga flyg om du bokar biljett nära avresedatum, men köp den heller inte innan du betalt anmälningsavgiften och fått bekräftat att resan genomförs. För pristillägg kan du i allmänhet försäkra dig om ersättning för biljettkostnaden om du inte kan utnyttja den av någon anledning.


Researrangörens kostnader per deltagare varierar (minskar) kraftigt, som synes av cirkapriserna nedan, med gruppstorleken. Eftersom du betalar direkt till arrangören, utan Adimus Natur som mellanhand, kan dessa resor bli betydligt billigare och mer prisvärda än alternativen.

UD avrådan (lista)

Svenska ambassadens aktuella reseinformation för:

Centralasien 2024:Kazakhstan 3 - 17 juni

Resplan

Landskapsbilder  Dag nummer enligt resplanen


C:a-pris/person (euro): 2500 (10 pers.) - 3750 (5 pers.)Kirgizstan 1 - 15 juli

Resplan

Landskapsbilder Dag nummer enligt resplanen


C:a-pris/person (euro): 2500 (10 pers.) - 3900 (5 pers.)